Scurt Istoric

In 2020, Alex si Cosmin s-au gandit sa aduca in mass media romaneasca ceva vechi, ziarul online, cu o tenta mediana pe scala tineretii dar cu vizibilitate pe toate retelele de socializare. Este bine ca suntem doi. Suntem de aceiasi varsata dar unul are simtul umorului foarte bine dezvoltat iar celalt este foarte bine ancorat in realitatea metafizica. Dorim sa aratam lumii ca putem sa ne prostim pe Tiktok si la 40 de ani dar si ca naivitatea si dorinta noastra vor face fata intr-o industrie imbatranita.

The Daily Nudes sau The Deadly News este numele nostru de scena. Chiar daca la bazele acestei publicatii suntem doi, echipa noastra are multi membrii marcanti din massmedia romaneasca. Sfantul Rodion a fost cel mai infocat sponsor al nostru. Mentorul este ca tatal nostru, a nascut in noi pasiunea pentru fotografie dar si pentru satira, stie el de ce. Am facut eforturi majore sa-l aducem in echipa noastra pe Domnul Goagal! Astfel avem cel mai SEO, nu CEO. Cum nu exista satira fara Avocat, Panama mi-a fost alaturi din vremurile in care… nu aveam.

Matt Harding

Founder of Digiqole

Beuran Hendricks

Co-Founder of Digiqole

remarkable Progress

Ne bucuram foarte tare ca am reusit sa lansam acesata revista online, speram ca proiectul nostru sa ajunga in fata la cat mai multi romani. Glumele noastre sa va fie sprijin atunci cand sunteti jos sau sa va amuze si mai tare atunci cand sunteti bine. 

Speram ca marea noastra filmilie sa pota sa dea zilnic articole dragute, nu de alta dar sa nu terfelim singuri numele. Momentan nu facem reclama de-aia deranjanta in care ne apar intre articole poze cu viagra, ciuperca piciorului sau cum au slabit diversi in 40 de zile. Dar daca vreti avem 3 banere cu care sa va luam banii, nu de alta dar dupa cum spuneam, echipa mare, vremuri grele, salarii , chirii, of of. 

Acum sincer stiu ca vrei sa mai citesti cate ceva despre noi dar nu mai avem ce sa va spunem. Poate zielel urmtoare vom completa mai bine aceasta rubrica. Web designerul este de vina, de-aia nici nu este trecut in echipa. A facut acesta rubrica mult prea mare asa ca  l-am dat afara. E clar ca nu avea aptitudinile necesare sa stea intre noi. 

editorial team

Querido Joe

Joker

Tancu Joaca

The Shooter

Sorel Cutie-Moale

The Assistant

Billy Writer

The accountant

Stroe Telici

The Writer

Panama

The Lawyer

SF. Rodion

The Sponsor

Solaris Ray

The Mentor

office locations

5737 Mesmer Ave. Los Angeles, CA 90230 (310) 391-2245

1747 Connecticut Ave. N.W. Washington, DC 20009 (202) 986-0916

666 Broadway, 11th Floor New York, NY 10012 (212) 420-5720

2300 E. Imperial Highway El Segundo, CA 90245 (213) 283-2274

advertise

For 51 years, Digiqole’s readers have turned to us for fair, independent-minded coverage of the things that matter. Our reporting and commentary on politics, policy, technology, and pop culture draw a loyal and engaged audience of millions of readers, viewers, and listeners.

For all advertising inquiries, please contact:

Andy Sonnenberg
National Advertising Director
1 World Trade Center
New York, NY 10007
advertise@digiqole.com