Dacia Logan

 Dacia Logan

Surprinzător dar Dacia Logan se reîntoarce.

Producătorii au așteptat trei ani pentru a fi siguri că super eroul a murit. Acum toți sunt cu ochii pe Dacia. Inițial Dacia Logan trebuia să fie un model de combină dar Marvel a amenințat firma românească cu procesul. Speriați romanii au renunțat la acele cuțite și după lungi remodlari ale caroseriei împreună cu inginerii de la Tractoru’ Brașov au scos Dacia Logan. Au fost vremuri de glorie. Toți românii erau fericiți că puteau să își repare mașina cu sârmă, clește și ciocan. A fost un model atât de bine vândut în țările sărace că a devenit un simbol, un super erou. Astfel Marvel a fost nevoit să-și ucidă eroul lor în filmul din 2017.

Coroborat cu succesul răsunător al daciei din PUBG, Steam a anunțat că Duster vă fi noua mașină din Dust2 iar Tesla este pregătită să cumpere acțiuni Dacia cu prima ocazie când acestea sunt scoase la vânzare. Aceștia au fost induși în eroare de articolele din presa românească care aminteau de dacii care își luau zborul după ce intrau în gropi sau guri de canal.

Astfel mașina viitorului vă fi una romanescă. TESLA LOGAN este prima mașină electrica ce va putea să și zboare.

Umblă zvonul că un partid din România, înainte de ultimele alegeri a investit toți banii de campanie în Dacia, astfel au pierdut alegerile, dar se pregătesc de o relansare, atunci când numele tarii se vă schimba din nou în Dacia.

Nu uita sa dai un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *