Coca-Cola Alba Neagra cu Germania

 Coca-Cola Alba Neagra cu Germania

Coca-Cola, marca ce se afla într-un mare colaps financiar a reușit să se redreseze prin două acțiuni de geniu. Aceasta tocmai ce a primit două lovituri sub centură. Prima a fost atunci când a acceptat plata cu bitcoini iar după ce și-a făcut stocul de bitcoini, acesta a luat-o în jos. A doua a fost atunci când și-a pus toate speranțele în echipa Portugaliei. Toate bune și frumoase s-a înțeles cu toți, culorile echipamentului erau roșii și tocmai când se gândeau să pună un dop reciclabil verde, la o conferință de presă Cristiano Ronaldo dă deoparte sticlele de Coca Cola și bea dintr-o sticlă de apă.

DEZASTRU

Nimeni nu a mai crezut în revenirea Coca Colei, când de o dată, directorul adjunct vinde toți bitcoinii, îi bagă la păcanele, căștigă o dată, de două ori, de trei ori, apoi merge la toți jucătorii Portugaliei și le dă să bea Coca Cola înainte de meci. Aceștia beau contra unei sumei fabuloase iar cu burțile pline reușesc o înfrângere împotriva Germaniei.
Pasul doi este să promită Germaniei că fac o Cola sănătoasă… și inpreuna cu cercetătorii nemți ajung la noua rețetă… un fel de lapte cu gust de cola dar cu care te poți stropii atunci când câștigi campionatul. Așteptați victoria Germaniei în finala campionatului 2020 pentru a vedea noua, alba, în culorile Germaniei, Coca Cola!!!

Nu uita sa dai un SHARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *